Lassan már nehéz lépést tartani a Mass Effect: Andromedáról érkező hírekkel és videókkal, szóval most egy anyag keretében hármat is letudunk az elmúlt néhány napból. Nos, először is, a 4K-s képeken túl kikerült a trófeák listája is, amiket az egy- és többjátékos módban elért teljesítményeink után kapunk. A listát megtekinthetitek az Exophase-en, de vigyázzatok, a leírások spoileresek lehetnek.

Aztán, az IGN First folytatja a Mass Effect: Andromeda felfedezését (ezek a videók szintén spoileresek), így a héten először a Nexusba látogathattunk el velük. Tudjátok, ez az a hatalmas űrállomás, amin nem csak rengeteg telepes utazik kriosztázisban, de egyfelől ez az állomás tölti be majd a Fellegvár szerepét az Androméda-galaxisban, másfelől Pathfinderként az egyik feladatunk az lesz, hogy segédkezzünk az összeszerelésében.

A legújabb videóban pedig három bolygó, a hegyvidékes Kadara, a sivatagos Eos és a jeges Voeld felszínére látogatunk le, ahol megannyi tennivaló vár minket. Természetesen a felfedezés nem csak játék és móka, hanem kihívás is. Egyrészt, meg kell küzdenünk a tájjal – a Nomad jégen csúszkál, de a hegymászás sem marad ki (reméljük, nem lesz olyan bosszantó, mint a Makóval volt). Másrészt a helyi élővilág is könnyen kajának nézhet minket.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.