• Megérkezett az 1.09-es patch
  • Ezzel bekerült a többjátékos módba a Platinum nehézségi fokozat
  • Valamint megkaptuk a Batarian Scrapper karaktert
  • És egy mesterlövész puskát, a Kishock Harpoon Gunt
  • A single-ben ezúttal nincs látványos változás, de rengeteg hibát kijavítottak

Bár a quarianok csak nem akarnak megérkezni az Androméda-galaxisba, a Fellegvár űrből kipenderített batarianoknak valahogy sikerült, legalábbis a Mass Effect: Andromeda többjátékos módjában már helyet szereztek maguknak a Batarian Scrapper nevű ritkaságnak számító karakter képében.

Emellett az 1.09-es patch elhozta a Mass Effect 3-ból már ismert Platinum nehézségi fokozatot, a Veteran Bonus, a skin szín csúszkát, és immár a karakterek is átnevezhetőek. Továbbá kaptunk egy batarian mesterlövész puskát, a Kishock Harpoon Gunt, illetve néhány régi fegyver is kapott egy-egy új verziót megnövelt tűzerővel.

Az egyjátékos oldalon ennyire nem izgalmas a helyzet, úgy értve, hogy ott most nem lesz látványos újdonság, a frissítés java az arc animációt, az átvezető videókat, a küldetések közben jelentkező bugokat és a stabilitást érinti. Talán a leglátványosabb változtatás, hogy immár nem lehet egyszerre Corával és Jaallal is összejönni – ez a probléma a korábbi frissítéssel jelent meg, ami után Scott Ryder már Jaallal is összejöhetett. A változtatások teljes listája ide kattintva tekinthető meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!