• Új trailert és megjelenési dátumot kapott a Mass Effect Legendary Edition
  • Emellé pedig pár kép is befutott a játékról
  • Ami alapján bizony alaposan megszépültek a BioWare klasszikusai

Nem sokkal ezelőtt befutott a Mass Effect Legendary Edition első trailere a játék megjelenési dátumával együtt, ez azonban még korántsem minden, ugyanis néhány kép és egyéb információ is napvilágot látott a BioWare megújuló klasszikusairól.

Ezek alapján a Legendary Edition természetesen mindhárom játékot és a hozzájuk kiadott több mint 40 DLC-t is tartalmazni fogja, jelentősen feljavított grafikával és lefaragott töltési időkkel. Utóbbira egy elég szemléletes példát is adtak a fejlesztők: míg eredetileg 52 másodpercig kellett liftezni, hogy eljussunk a Citadella Presidium szintjére, ezúttal elég lesz 14 másodpercig várnunk.

Átalakulnak továbbá a fegyverek is, hogy egy kiegyensúlyozottabb élményt kaphassunk ezen a fronton, valamint a Mako irányítása is javul valamilyen szinten. Szóba került továbbá egy esetleges Switch verzió is, amit a fejlesztők még nem zárnak ki teljesen, de először a többi platformra szeretnék leszállítani a játékot, mielőtt nekiállnak ezen gondolkodni.

Végezetül pedig kaptunk pár képet is a megújuló trilógiáról, ami alapján tényleg alsó hangon is ütősnek ígérkezik a Mass Effect Legendary Edition. Nektek hogy tetszik, amit eddig láttunk belőle?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!