• Nem lesz benne a Pinnacle Station DLC a Mass Effect Legendary Editionben
  • A Mass Effect 3 befejezését az Extended Cut lezárására cserélik

A nemrég mozgásban is bemutatott Mass Effect Legendary Edition egyetlen óriási csomagban kínálja majd számunkra a BioWare nagy sikerű sci-fi-trilógiáját, ám mint kiderült, nem komplett csomagot kapunk majd, csak 99 százalékosat, a Mass Effect 3 multiplayere mellett ugyanis az első rész Pinnacle Station DLC-je is kimarad ebből a kiadásból.

A játékhoz egyébként keveset hozzátevő, emiatt igencsak felejthető kiegészítő már a később megjelent PS3-verzióból is hiányzott, a DLC-t készítő külsős csapat, a Demiurge ugyanis elvesztette az eredeti forráskódot. A Legendary Edition kedvéért a BioWare megpróbálta minden lehetséges forrásból beszerezni, ami nagy nehezen sikerült is nekik, ám sajnos ez a kód is hibás volt, így inkább elengedték a dolgot, hiszen nagyjából fél évbe telt volna mindent helyrehozni és elkészíteni.

Szó esett a befejezésről: kiderült, hogy a Mass Effect 3 eredeti lezárása nem fog szerepelni a játékban. Ehelyett az Extended Cut módosításait fogja tartalmazni a Legendary Edition is, a BioWare pedig hangsúlyozta, hogy mostantól az ebben a kiadásban található lezárás illeszkedik majd a kánonba – már ha eddig bárkinek lett volna kétsége efelől.