Max Payne-nek fogod érezni magad a filmbenAz interjút a Comic-Conon készítették. A rendező John Moore kifejtette, hogy szeretné megtörni azt a "hiedelmet", miszerint a játékból készülő filmadaptációk mindig rosszak.

„Az az érdekes dolog a játékból való filmkészítésben, hogy ha kiveszed a rajongók kezéből a kontrollert, a filmnek hasonló élményt kell nyújtani, mint a játék. Valami nagyon izgalmas és király dolgot kell adnunk nekik, és szerintünk erre a legalkalmasabb módszer, ha nagyon szubjektív hosszállással készítjük el a filmet. A nézőknek érezniük kell, hogy ők Max Payne.”

Mark Wahlberg kifejezte örömét, hogy megint igazi kemény gyerek lehet.

 „A legyőzhetetlen, Az esemény és a (még készülő) The Lovely Bones filmek után végre szerettem volna újra szétrúgni pár segget. Ezzel az eséllyel élve szerintem még jobb munkát is végeztem, mint A Téglában vagy a Négy tesóban.”

Beszéltek az új kameráról is, amit a forgatáson használtak. A  Phantom becenevű szerkezet 1000 képkockát tud rögzíteni másodpercenként, ezzel készültek a szuperlassított felvételek.



Max Payne-nek fogod érezni magad a filmben]{iegészítés: A rendezvényen volt egy nagyobb szabású esemény is, melyen bemutatták a film két plakátját (lásd oldalt!), egy kibővített előzetest, és pár jelenetet a filmből. Ezen a show-n is részt vett Moore, Wahlberg, és a Monát alakító Mila Kunis. A hölgy elárulta, hogy a film kedvéért átesett egy fegyver- és tonfakiképzésen, lévén Wahlberget is el kell náspángolnia a moziban, és még anyanyelvét is használhatta, ugyanis oroszul kellett káromkodnia.

A három rövid klip közül az elsőben Walhberg autóval megérkezik egy épületbe, ahol egy bizonyos Alexet keres, de egy hullát talál. A másodikban egy metróállomáson bemegy a vécébe, ahová három rosszarc követi, hogy elvegyék az óráját. Ő elmeséli nekik, mit csináltak azon a napon, mire ők, azt feltételezve, hogy követték őket, nekimennek hősünknek. Payne egyiküket kiüti, a másik, kúszva menekülő felett szétlövi a budifülkét, csak a harmadiknak sikerül eliszkolnia a síneken (a játékot ismerőknek mindez ismerős lehet...).

Max Payne-nek fogod érezni magad a filmbenA harmadik, speciálisan a Comic-Conra összevágott filmrészlet alatt a Led Zeppelin-féle remek „Whole Lotta Love” szólt. Ebben Payne egy túszt tart fogva; felbukkan a SWAT, megkezdődik egy kiadós lövöldözés, szétforgácsolódó asztalokkal, az egész tetőpontján a beinduló mennyezeti tűzoltórendszerrel, végül hősünk egy, a játékokból ismerős repülés közben puskával szétlőtt ajtón át menekül meg. A továbbiakban pár bevágásban megjelentek a démonok, aztán a Szökésből ismert Amaury Nolasco (alias Sucre) is, a főgonosz és enyhén elmebeteg bűnöző, Jack Lupino szerepében.

A kritikusok vegyes érzelmekkel fogadták a dolgot: látványos, a játékokhoz hű, de kérdés, hogy a sztori is jó lesz-e, hiszen csak a lassítások, speciális hatások önmagukban még kevesek ahhoz, hogy eladják a filmet. Meglátjuk...