• December 11-én debütált a Medal of Honor: Above and Beyond
  • Azonban nagyon úgy néz ki, hogy a játék elég gyenge lett
  • A rajongók a fegyverek viselkedésétől kezdve az alapvető mechanikák működéséig mindenre panaszkodnak

Igencsak izgalmasnak ígérkezett a múlt hét vége a második világháborús lövöldék szerelmeseinek, hiszen több év után végre új játékkal bővült a Medal of Honor franchise, az Above and Beyond képében. A VR cím mögött ráadásul az a Respawn Entertainment állt, akiknek nem egy remek FPS-t köszönhettünk a közelmúltban, azonban nagyon úgy néz ki, hogy a virtuális valóság végül csak kifogott a veterán fejlesztőkön.

Az első visszajelzések alapján ugyanis a Medal of Honor: Above and Beyond igen gyengére sikeredett. Steamen jelenleg csak az értékeléseinek 48%-a pozitív, ami ezen a platformon kifejezetten rossz aránynak mondható, a visszajelzések alapján pedig gyakorlatilag a játék minden aspektusára ráfért volna még a polírozás. Sokan panaszkodnak például a fegyverek viselkedésére, az olyan alapvető mechanikákra, mint az újratöltés vagy a gránátok dobása, mindezt pedig a legkülönfélébb bugok fűszerezik meg (illetve az egyik legjobbnak ítélt kritika szerint hiányzik az M1 Garand újratöltésének jellegzetes hangja).

A fejlesztők természetesen reagáltak a felhördülésre, elmondva, hogy dolgoznak a javításon, ami jövő héten már érkezik is, és gatyába rázza egy kicsit a Medal of Honor: Above and Beyondot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!