Egy spanyolországi weboldal, a RegionPlaystation saját forrásokra hivatkozva írta, hogy zárt ajtók mögött még ezen a héten bemutatják a FIFA 14-et az EA sajtósai. A játékról eddig csak azt tudjuk, hogy jön (a világon kevesebb ennél teljesen nyilvánvaló dolog van), na meg, hogy "hatalmas lesz" -- bár ez utóbbit minden eddigi résszel kapcsolatban elmondták a kiadónál.

A jelentés szerint a szűkkörű, csak kiválasztott újságírók számára tartott prezentációt április 17-én követi a nyilvános bejelentés, valószínűleg videóval és képekkel. Sajnos arról nem szól a fáma, hogy a FIFA 14 nextgen projekt-e, és ha igen, miben különböznek majd az új konzolokra szánt verziók a mostani gépekre kiadott, minden bizonnyal gyengébb minőséget képviselő átiratoktól. Érdekesség egyébként, de a spanyol oldal cikke egy ideje nem elérhető -- lehetséges, hogy az Electronic Arts berágott, amiért a privát sajtóesemény meghívóját világgá kürtölték az indiszkrét szerkesztők...

Már ha igaz a sztori persze. Egy tény: a FIFA 14-nek ősszel meg kell jelennie, és addig fel kell építeni a teljes reklámhadjáratot. Azaz ha nem is 17-én, de legkésőbb kora nyárig muszáj mutatni valamit belőle a publikumnak.

Ti egyébként mit vártok az idei epizódtól? Osszátok meg véleményeteket a kommentek között!