A Rockstar csapata jelenleg csak és kizárólag az Xbox 360-as, illetve a PlayStation 3-as Grand Theft Auto V-re koncentrál, s hacsak nem jön valami közbe, jövő tavasszal el is készülnek a munkálatokkal. Addig is csupán elméleti szinten kerül szóba a játék más platformokra, konkrétan PC-re vagy Wii U-ra való elkészítése.

„Jelenleg mindent számításba veszünk. Mi egy külsős kiadó vagyunk, nem pedig a Nintendo, a Sony vagy a Microsoft. Mindegyik platformot valami másért szeretjük. Bármit megcsinálhatunk, ha annak üzleti szempontból van értelme. Ha ki tudunk adni valamit az Apple egyik gépére vagy bárhova, akkor megcsináljuk azt. Egy tartalomszolgáltató cégként tekintünk magunkra, amelyik technológiákat használ. Ezeket a technológiákat nem mi csináljuk, de használjuk, hogy a leginkább szórakoztató terméket hozzuk ki belőlük. ”
-- Dan Houser, a Rockstar alelnöke.

Természetesen nem kell különösebben pánikba esni, ismerjük mi már a dörgést: az aktuális GTA először csak konzolokra jelenik meg, majd nagyjából egy fél év, maximum egy év titkolózás után a cég „meglepetésszerűen” bejelenti az átiratot. Ha szerencsénk van, jövő nyáron jöhet ez a bejelentés.