Az év emlékezetes botránya, hogy a Batman: Arkham Knight milyen pocsék állapotban jelent meg PC-re, a helyzet ráadásul annyira súlyosnak bizonyult, hogy a Warner visszavonulót fújt, és eltávolította a boltok polcairól a játékot, amíg ki nem javítják. A munkálatok négy hónapot vettek igénybe, tegnap pedig végre megjelent a PC-s kiadás, az eredmény pedig… nos, nem túl rózsás.

Noha tényleg van javulás az eredeti verzióhoz képest, több probléma is akad. A Warner is bevallotta, hogy SLI/Crossfire támogatás még mindig nincs kész (ezen még dolgoznak), bizonyos videokártyák esetében, Windows 7 alatt problémák lehetnek a merevlemezről való olvasással, amire egyelőre az a hivatalos megoldás, hogy indítsuk újra a játékot, Windows 10 esetében pedig minimum 12 GB memória szükséges, ellentétben azzal, amit a Steam oldalon olvashatunk -- és ez csak az, amit a Warner mondott! A Steamen és a játék Reddit oldalán többen is arra panaszkodnak, hogy a játék továbbra is ugyanolyan rosszul teljesít, mint négy hónappal korábban, egyesek pedig azt mondják, hogy egyenesen rosszabb lett az állapot.

A Warner még nem adott ki közleményt ezekkel kapcsolatban, így csak remélni tudjuk, hogy további javításokat is eszközölnek az eddig katasztrofális pályát leírt Arkham Knighton.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!