Hatalmas lendülettel vetettük bele magunkat az új évbe! Elkészítettük szokásos Best of összeállításunkat, végigjátszottuk a Rainbow Six Vegast, jókat szórakoztunk az új Raymannel, és utánajártunk mindennek, amit az idei év egyik legérdekesebb szerepjátékáról, a Jade Empire-ről tudni érdemes. A Bioware (KOTOR és Baldur’s Gate sorozat) műhelyében készült RPG egyébként régi nagy kedvencünk, már többször végigjátszottuk Xboxon, ám ennek ellenére a tesztpéldány tapasztalataival a hátunk mögött tűkön ülve várjuk a kibővített PC-s verziót, ami rengeteg újdonságot tartalmaz.

Az év első fele a magyar nyelvű teljes játékoké lesz, hiszen a zseniális Runaway után a Stormregion bombasikere, a Panzers lesz majd a PC Guru mellékletén, amit olyan nagyágyúk követnek, mint az autószimulátorok királya, a GTR, vagy az évtized horror FPS-e, a legendás Doom 3.

Természetesen idén is folytatjuk az egyre nagyobb tömegeket érdeklő PCG LAN Partyt és továbbfejlesztjük honlapunkat is. Nem is szaporítanám tovább a szót, az újsághoz kellemes kapcsolódást, a Runawayhez pedig jó játékot kívánok a teljes PCG csapat nevében!

Sasa

A következő PC Guru február 16-án jelenik meg majd!