Bizony, mind a Konami, mind az EA ugyanarra a napra időzítette futballjátéka demóját -- nem véletlenül, nehogy előnyből induljon a másik. Mindenesetre egyszerre próbálhatjuk ki az idei verziókat, méghozzá végre nem csak egy félidőt játszhatunk, hanem egy egész meccset!

Pro Evolution Soccer 2011 Mûvészi munkák, renderképekA FIFA 11 kétszer három perces meccset kínál nekünk, míg a PES 2011 kétszer 5 percet. Véleményünk szerint a FIFA 11 ismét kimagaslik, főként hogy immáron egy az egyben a zseniális next-gen konzolokra készített FIFA 10, tehát a tavalyi konzolos FIFA érkezett PC-re. Ez már minket tavaly konzolon lenyűgözött, úgyhogy ezúttal bátran ki lehet jelenteni, hogy a PC-s  FIFA tényleg egy merőben új, sosem látott futballjáték lett ezen a platformon is (a konzolos FIFA 10 videotesztért erre tessék). Természetesen a PES is sokat fejlődött a rengeteg újításának köszönhetően (kiemelem a precíz, ám nehéz passzrendszert), de egyszerűen kevesebb lendületet, hangulatot éreztünk a meccsek alatt, mint a konkurenciánál. Érdekesség, hogy aki játszik a FIFA Superstars Facebook alkalmazással és az EA-s accountját aktiválta, az kioldhatja a demóban az Arsenal csapatát is a másik hat csapat mellé, illetve az Emirates stadiont. Az extrák részleteiről legújabb hírünkben olvashattok!

Szerverünkről tehát már tölthetitek is a demókat, illetve már megérkezett a FIFA 11-hez a lehetőség, hogy megnöveljük a meccsek hosszát! Jó szórakozást!

» FIFA 11 demó
» Pro Evolution Soccer 2011 demó