• Ősszel kerül mozikba a Shop-Stop 3
  • Randal szívrohamát követően filmet készít életükről
  • Visszatérnek a régi szereplők

Manapság egészen komoly filmek, akár a Dűne vagy a Mátrix is előszeretettel élcelődik saját magán, megelőzve a közönség borítékolható kritikáját. Akad azonban egy csapat, akiknél az önreflexió nem alibizés, akiknek van miért röhögniük magukon, és mindeközben vagányok maradnak: ők a Shop-stop hősei. Pontos premierdátumot egyelőre nem kapott a harmadik rész, de ősszel biztosan vászonra kerül a 18-as karikás opusz.

mv5bodzlmmvjyzgtmtyync00m2m2lwjkmzitymrhmtgxmjc5mjg5xkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Kevin Smith saját oldalán tette közzé a Lionsgate gondozásában készült film előzetesét. A lenti montázsból kiderül, hogy Randal szívrohama után átértékeli életét, és nyomot szeretne hagyni a világban. Film a filmben szituációba kerülünk: az 1994 óta íródó View Askewniverse ikonikus alakjai leforgatják saját történetüket.

Visszatér Néma Bob, vagyis az író-rendező-főszereplő Kevin Smith, akinek saját szívrohama és felépülése ihlette a történetet, illetve Randal szerepében Jeff Anderson. Dantét, Jay-t és Beckyt természetesen Brian O’Halloran, Jason Mewes és Rosario Dawson keltik életre. Ti jegyet váltotok majd a filmtörténeti jelentőségű széria új epizódjára?