• Megérkezett a Star Wars Jedi: Survivor hetedik frissítése
  • Ami rengeteget javít a teljesítményen
  • PC-n és konzolokon egyaránt
  • De emellett a bugok száma is csökkent

Mindig szomorú látni, amikor egy nagyszerű (sok esetben pedig kiváló) játékot beárnyékolnak a hibák és az optimalizáció hiánya, erről a manapság egészen gyakori jelenségről pedig a Star Wars Jedi: Survivor is tudna mit mesélni, hiszen hiába sikerült jól Cal Kestis második kalandja, ha sokan nem igazán tudták élvezni – a megjelenés után legalábbis. A Respawn Entertainment szerencsére már számos frissítést dobott ki a programhoz, így elég sokat javult a helyzet, a nemrég érkezett hetedik  tapasz azonban több szempontból is áttörésnek mondható.

A Patch 7-nek ugyanis mind a konzolosok, mind pedig a PC-sek rendkívül örülhetnek, mivel végre olyan stabil teljesítményt képes produkálni az alkotás, mint amilyet a debütáláskor kellett volna. A PlayStation 5-ön és Xbox Series gépeken választható Performance Mode például  teljes átalakításon esett át (többek között a Ray Tracinget is kikapcsolták a szakik), így most már garantált a másodpercenkénti 60 képkocka, de a Quality Mode is kapott néhány változtatást, tehát azoknak sem kell csüggedniük, akik inkább a látványt részesítik előnyben a sebesség helyett. Leginkább viszont a PC-sek arcára csalhat mosolyt az update, mivel megérkezett végre az Nvidia DLSS támogatás, de ezen túlmenően is javítottak az optimalizáláson. Mindemellett nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy használhatatlanná válnak a mentéseink, ahogy az elveszett tapasztalati pontokat is minden esetben visszakapjuk (állítólag voltak olyan körülmények, amikor ez nem történt meg), de természetesen a fagyásokat és a fennmaradó bugokat is javították (főleg, ami a ruhákat és a bevilágítási rendszert illeti). Egy elég méretes frissítésről van tehát szó, amit mindenképp érdemes telepíteni mindazoknak, akik esetleg a kezdeti állapotok miatt hagyták abba a végigjátszást. Ez leginkább a PC-s felhasználókat érinti, mivel azon a platformon valóban komoly gondok voltak a Survivorrel, de most már – legalábbis az ígéretek szerint – semmi sem rondíthat bele az élménybe.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.