Ez a hónap a nagy játékokról szólt! Először is ellátogattunk a Crytek főhadiszállására, ahol végre saját magunk is kipróbálhattuk az év legjobban várt FPS-ét, a Crysist. Ha már ott jártunk, videóinterjút készítettünk a fejlesztőkkel, rögzítettük az általunk végigjátszott pályát, és órákig beszélgettünk a Cryteknél dolgozó magyar fejlesztőkkel is. Érdemes tehát megtekinteni a PC Guru DVD-t, ahol közel egy óra exkluzív Crysis anyag vár rátok!

A hónap végén aztán megérkezett a várva-várt GTA IV videó is, amit ugyancsak megtaláltok a DVD-mellékleten.

Ez a hónap azonban nem csak a játékokról szólt. Hancu ugyanis úgy döntött, hogy félig-meddig megválik a Guru csapatától. Mindez csak azt jelenti, hogy a játékrovat szerkesztői munkáit leadja, és tudását az egyik legnevesebb hazai online portálnál kamatoztatja majd. Ettől függetlenül a csapat oszlopos tagja marad, és írásaival továbbra is emeli a lap színvonalát. Az egész Guru csapat nevében szeretném megköszönni eddigi munkáját. Sok mindenen mentünk együtt keresztül, sokat tettünk közösen azért, hogy a Guru ma olyan legyen, amilyen. Kösz mindent, és a továbbiakban is sok sikert kívánok!

Sasa


Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy fehívjam a figyelmeteket: az ehavi számba tervezett Gun átcsúszott a következő magazinba, helyette a Praetorianst nyújtjuk át, de gondolom, ezt már mindenki tudja! Viszont a DVD-re került verziónak szüksége van a játék legfrisseb 1.05-ös javítására, amit a DVD-n is megtaláltok, de a honlapról is letölthettek! Végül én is megköszönném Hancunak a sok hasznos tanácsát, amivel segített így aránylag rövid ismeretségünk során is, és egyben üdvözöljek egy ismerős arcot, aki átvette a játékrovat szerkesztői munkáit. De hogy kis is ő valójában, arra még nem derül fény, bár már elszórt jeleket fel lehet fedezni...

Darths