Valószínűleg már nagyon kevesen vannak azok, akik még emlékeznek a Trilobyte cég puzzle-elemekkel teletűzdelt kalandjátékaira, a The 7th Guestre vagy a The 11th Hourra. Két páratlan produktumról van szó, melyek annak idején, amikor megjelentek, egész egyszerűen forradalmasították a számítógépeket. Ezek voltak ugyanis az első olyan videojátékok, melyek a rengeteg videojelenet miatt CD-lemezeken érkeztek, ami valószínűleg sokat segített abban, hogy az optikai meghajtók világszerte elterjedjenek. Ugyanis mindenki látni akarta, milyen csodákra képes a számítógép, pedig akkoriban egy ilyen CD-ROM körülbelül 40.000 forintba került, ami nagyjából egy akkori magyar átlagfizetésnek felelt meg.

Nos, ez a két nagyszerű klasszikus játék most végre megjelent Steamen is, felújítva és módosítva -- úgy, hogy fussanak a modern operációs rendszereken is!

Az árak ugyan még kicsit borsosak (mindkét játék 9 eurós áron került bevezetésre), de érdemes lehet betenni kívánságlistánkra, hiszen nagy valószínűséggel előbb-utóbb utoléri őket a Steamre jellemző leárazási hullám, akkor pedig potom pénzért miénk lehet ez a két szuper kalandjáték!