A francia hadsereget is felvonultató They Shall Not Pass DLC-ről láthattunk már néhány koncepciórajzot és egy rövidke előzetest is, de most érkeztek meg róla az igazán lényeges információk.

Négy új pálya:

  • Verdun Heights
  • Fort Vaux
  • Soissons
  • Rupture

(A hír végén található galériában az új pályákról is vannak képek.)

Új Elite osztály:

A Trench Raider névre hallgató új Elite karakterosztály egy közölharcra összpontosító, gránátokkal jócskán felszerelt karakter lesz.

Új játékmód:

A Frontlines névre keresztelt játékmóddal játszva a Conquest és Rush keresztezésére számíthatunk. A két csapatnak egymás bázisát kell elfoglalnia, és ha valamelyik csapat sikerrel jár, akkor következik a mérkőzés Rush játékmódra hasonlító szakasza: a kommunikációért felelő telegraph postok megvédése/megtámadása.

Új Behemoth:

A Battlefield 1 új Char 2C tankja a franciák valódi (bevetésen sosem használt) fémszörnyetegén alapszik, és tényleg egy igazi behemót lesz, olyan ami akár a csata végkimenetelét is megfordíthatja.

Új jármű:

Nem csak az imént leírt monstrum fogja gyarapítani a játék járműveinek elve nem túl alacsony számát, hanem egy új, erősen felpáncélozott francia gyártmányú St. Chamond tank is.

Új rögzített fegyver:

Egy új tarack is érkezik a DLC-vel. Az új fegyvert bármelyik gyalogos játékos használhatja, és nem lehet vele közvetlenül célozni. A rövid csövű Siege Howitzer az új térképeken a megszokott Field Gunokat hivatott leváltani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Pontos megjelenési dátum még nincsen a They Shall Not Pass DLC-nek, de valamikor márciusra várható az előzetes információk szerint.