Megjelent a beígért négy hivatalos StarCraft II mod közül az első három, jelentette be a Blizzard. A béták már februárban elérhetőek voltak, a végleges változatok viszont csak most startolhattak el. Bár a három modról itt, a PGO-n is volt már hír, nem árt átismételni, mikről is van szó.

Az első mod a Left 2 Die nevet viseli, és lényegében nem más, mint az Outbrake küldetés kooperatív változata. A feladat, hogy társunkkal minél tovább életben maradjunk a folyamatosan rohamozó, élőhalott terranok gyűrűjében.

A második, StarJeweled nevű mod a híres Bejeweled című logikai játék Blizzard-féle megfelelője. Csak az egymással harmonizáló színekben tetszelgő drágakövekkel lehet támadást intézni az ellenséges egységekkel szemben, a taktika tehát sokszorosan fontossá válik.

Az utolsó, Aiur Chef című móka nevében a híres japán tévéműsort, az Iron Chefet idézi, s ennek oka sem véletlen. A cél, hogy még a többiek előtt összeszedjük a pályán a kapott recept hozzávalóit.

Mindhárom játék achievementekkel fog gazdagodni a közeljövőben. A negyedik, DOTA-ra hajazó játék viszont még készülőfélben van.