Folytatódnak a kalandok a Destiny 2-ben, hála a frissen megjelent Warmind DLC-nek, amiben visszatérhetünk a Mars felszínére, hogy leverjünk egy jégből kiolvadt hadsereget, a Frozen Hive-ot. Az új kampány történetének középpontjában a Warmindokat megalkotó emberek leszármazotta, Ana Bray áll, valamint az apja által megalkotott Raszputyin nevű Warmind és egy SIVA nevű nano-gépekből álló vírus.

Az új kihívásokhoz szerencsére új páncélok és persze új fegyverek is járnak. Ilyen lesz a Valkyre relikvia fegyver, ami egy robbanékony, tüzed „lándzsa”, a Worldline Zero egzotikus kard, a Polaris Lance egzotikus felderítő karabély és a The Huckleberry nevű egzotikus géppisztoly.

Két új (fagyott) marsi crucible térkép is jár a Warmind DLC-hez. Az egyik a Meltdown, a másik a Solitude – a jó hír, hogy ezek mindenki számára ingyenesek, nem kell hozzájuk megvenni a kiegészítőt.

Az új kampány, pályák és felszerelések mellé vadonatúj játékmód is jár az Escalation Protocol képében. Ez leginkább a Destiny: The Taken Kingben debütált Court of Oryx és a Destiny: Rise of Ironban lévő Archon’s Forge játékmódok hibridjének tekinthető. Lényegében a Hive hullámokban érkező seregeit kell túlélni, persze nem lesz egyszerű, hiszen egyre combosabb ellenfelek érkeznek, a végén egy nagy, randa boss-szal. De a túlélésért megéri teperni, mert a végén exkluzív jutalmak várják a játékosokat.

Fent már megemlítettem az új exotikus fegyvereket, de tudni kell, hogy néhány régi, rajongói kedvenc szintén visszatér, például a Suros Regime automata karabély, és a Sleeper Simulant nevű fúziós karabély a The Taken Kingből.

Új raid lair nélkül sem ússzuk meg, ez lesz a május 11-én, azaz pénteken induló Spire of Stars, amiben egy viszonylag kis területen szembeszállhatunk megannyi ellenféllel, hogy a végén szembenézzünk a nagy főellenséggel.

Ezzel vár tehát a Destiny 2: Warmind DLC, amit most meg is nyerhettek a PC Guru által. Merthogy Facebook-oldalunkon fut egy nyereményjáték, aminek keretében 3 db PC-s kódot sorsolunk ki a Destiny 2: Warmindhoz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!