• A Bungie youtuberekhez fordult a Destiny 2 története miatt
  • Olyan nevekkel beszélgettek, mint MyelinGames vagy Mercules904
  • A megvitatott problémák között szerepeltek következetlenségek és a történet jövője is

A Destiny 2 a tavalyi év egyik legjobban várt játéka volt, azonban a startja sajnos nem sikerült éppen zökkenőmentesre. A játékosok közül sokan úgy érezték, hogy a program lényegében visszalépés az elődjéhez képest, és a helyzeten az se segített, amikor például rájöttek, hogy a Bungie trükközött a tapasztalati pontokkal. Mindezek mellett talán nem is annyira meglepő, hogy nem kaptak elég figyelmet azok a hangok, melyek a játék történetét kifogásolták.

Most viszont úgy tűnik, a fejlesztők készen állnak kijavítani a Destiny 2 ezen hiányosságát, ugyanis több ismert tartalomgyártóval is beszélgettek, hogy megtudják, szerintük mit lehet kezdeni a történettel. A játék rendezője, Christopher Barrett, többek között olyan nevekkel tárgyalt, mint MyelinGames, Mercules904 vagy theAER0KNIGHT, beszélgetésük pedig érintette a sztoriban található következetlenségeket, logikai bakikat, egyes karaktereket valamint a játék és a történet jövőjét egyaránt.

Amennyiben hinni lehet a visszajelzéseknek, a tárgyalás kifejezetten jól sikerült. MyelinGames például nemrég még a YouTube csatornájának a bezárást fontolgatta, de a találkozó után már sokkal bizakodóbb. Elmondása alapján Christopher Barrett és a Bungie többi alkalmazottja teljesen komolyan vette és végighallgatta a panaszait. Szerinte már csak az a kérdés, hogy a tárgyaláson elhangzottakból mennyi valósul meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!