• A Destiny 2 témáihoz innentől csak azok szólhatnak hozzá, akiknek megvan a játék
  • Ugyanez igaz a Gaming, Feedback és OffTopic kategóriákra is
  • A Destiny témáihoz a sorozat első része szükséges
  • A Help szekcióba bárki szabadon posztolhat

A Destiny 2 kifejezetten nehézkesen startolt tavaly szeptemberben, és azóta sem csillapodtak nagyon a kedélyek. Először a fogyóeszközzé változtatott shaderek borzolták a kedélyeket, aztán kiderült, hogy a tapasztalati pontok osztásánál is trükközött a program. A karácsonyi The Dawning eseménynél a mikrotranzakciók miatt panaszkodtak elég sokan, most pedig újra felhördültek a játékosok, mert a Bungie korlátozta a fórumára posztolás lehetőségeit.

bungie-forum-02.jpg

 

Az új feltételek lényegében azt írják elő, hogy ha valaki új posztot akar létrehozni a Destiny 2, Gaming, Feedback vagy OffTopic kategóriában, akkor rendelkeznie kell minimum egy Destiny 2 karakterrel, aki a játékban már eljutott a Farmig. Amennyiben a sorozat első része kapcsán fórumoznánk, akkor természetesen a sima Destinyvel kell rendelkeznünk. A fórum segítségkérő része, a Help, továbbra is szabadon használható mindenki által, attól függetlenül, hogy rendelkezik-e a Bungie alkotásaival vagy sem. Persze a fórumot ettől függetlenül ugyanúgy olvashatjuk, mint eddig, csak hozzászólni és új témát nyitni nem tudunk, amennyiben nincsenek meg a megfelelő játékok.

Ahogy arra számítani lehetett, a változások bejelentését nagy felhördülés követte. A hozzászólók többsége azt nem értette, hogy miért kell Destiny 2-vel rendelkezni az ettől a játéktól teljesen független Gaming és OffTopic kategóriák használatához.    

bungie-forum.jpg