Szinte hihetetlen, de végre eljött, és Messiásként ünnepli az egész gamer-világ: elérkezett ama szent nap, hogy kezünk közé kaphatjuk a Mad Catz nevű, elsősorban közepesen gagyi konzolos kiegészítőket gyártó cég első konzolját, a MOJO-t. Dicsértessék!

Na, de félre a szarkazmussal: a MOJO egy igen kis méretű androidos játékkonzol, ami hivatalosan december 10-én startolt el az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, de péntekig a legtöbb helyen nem árulták, csak az előrendelők kaptak belőle (már ha voltak olyanok). Mostanra viszont bárki beszerezheti a masinát, ami egy 1,8 GHz-en járatott Tegra 4-es SoC-ot és 2 GB-nyi memóriát foglal magába -- ezen már tuti jól fut a Real Racing 3!

A gép ára elég magas, 250 dollár, ennyi pénzért pedig már olyan okostelefont vehetünk, ami minden androidos szórakoztató alkalmazással megbirkózik. Ami miatt egyedül lehet vonzó a MOJO, az a kontrollere, mely szakasztott Xbox 360 irányító, csak a Mad Catz hozta össze és nem a Microsoft. A gépről alant hivatalos képeket is találtok, hátha megjön a kedvetek, hogy feljegyezzétek a Jézuskához írt levélben. Ugyanakkor mi nem nagyon értjük a MOJO létjogosultságát, lévén eddig egyik efféle konzol (van pár, az Ouya a legismertebb) sem váltotta meg a világot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!