A Men of War: Assault Squad 2 megjelenése csak március 20-án lesz esedékes, de a 1C Company, kihasználva a mostanában dívó alfa-béta trendeket, még a befejezése előtt elérhetővé tette a játék bétáját Steamen. Aki kifizeti a 23,99 eurós árat, azonnal fejest ugorhat a Men of War: Assault Squad 2 küzdelmeibe, melyekben akár 8v8-as virtuális háborúkat is át lehet élni.

A játék egyébként az ezer és egy éve futó, gyakorlatilag alig-alig változó Men of War-sorozat milliomodik rókabőre, noha a Steam felhasználói értékeléseit elnézve ez nem sok játékost zavar. A programban találnunk egyjátékos küldetéseket is, a lényeg azonban ezúttal is a multiplayer, melynek során több mint 250 hadigépet és 200 bakát irányíthatunk, öt különböző frakcióra bontva.

A Men of War: Assault Squad 2 egyik legvonzóbb tulajdonsága a 8v8-as csaták lehetősége, amikkel a fejlesztők célja a minden korábbinál nagyobb ütközetek megjelenítése. Ezen kívül adott az összes szokásos modern klisé, kezdve a karakterprofiltól egészen a beépített videófelvevőig. Mindezt látványos, 3D-s grafika kíséretében kínálja a játék, melyben ráadásul többféle természeti körülmény és időjárás is szerepel, ez utóbbi faktor pedig befolyásolja az egységek rejtőzködési lehetőségeit. A Men of War: Assault Squad 2 Early Access változata egyelőre akciós, a teljes verzió 29,99 euróba fáj majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!