• Ingyenes frissítés érkezett a GTA 4-hez
  • Használható mind az alapjátékhoz, mind az Episodes from Liberty City-hez

A Grand Theft Auto 4 már 12 éves játék, de még mindig több ezren játszanak vele a hír írásának pillanatában, ami remek eredmény egy ilyen korú játéktól. A Rockstar játéka 2008-ban közel tökéletes szórakozást adott, ugyanakkor hangulatában sokkal komorabb és komolyabb volt, mint a GTA 3, vagy a GTA: Vice City. A játékosok élményét azonban megkeserítette a Games for Windows Live szolgáltatás, melyen kívül még volt pár további negatívum.

Ezeket küszöböli ki a most Steamre felkerült Grand Theft Auto 4 Complete Edition, amely mindenkinek ingyenesen elérhető, aki rendelkezik az eredeti játékkal. Az új verzió kivonja a képből a Games for Windows Live szolgáltatást, és a játék multiplayer módját, illetve tartalmazza a játékhoz megjelent összes letölthető tartalmat. Az új Complete Edition lecseréli mind a GTA 4-et, mind az Episodes from Liberty City-t: utóbbit egy 22 GB-os fájl letöltése után frissíthetjük a Complete Edition-re, míg a GTA 4-hez elég egy hat gigás fájlt letölteni, viszont ezt a verziót is regisztrálni kell a Rockstarnal.

Sajnálatos módon azonban az új Complete Edition nem javítja az eredeti játék teljesítmény-problémáit, ugyanakkor egy új, jobb, de (még mindig) nem tökéletes játéknak mindig csak örülni lehet.

Támogasd te is a PC Gurut!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!