E3

Lezajlott minden idők legunalmasabb E3-a, a rendezvény már nem a régi, de ettől függetlenül mi huszonhat oldalon összegyűjtöttünk minden egyes információmorzsát, minden bejelentést és minden érdekességet. Ízelítő a tartalomból: Wolfenstein, PoP, Gears of War 2, Star Wars: Force Unleashed, Mirror’s Edge és még sokan mások.

Természetesen nem maradhat említés nélkül az idei év egyik legnagyobb szenzációja, a Diablo 3 bejelentése sem, elolvashatjátok beszámolónkat a Párizsban megrendezett Blizzard WWI 2008-ról –- Diablo 3, Starcraft 2, Wrath of the Lich King. Mi kell még?

Bár a játékkiadás nem pörög, a fejlesztés azért javában zajlik egyes helyeken, méghozzá kis hazánkban is. Budapesten készül a Crysis legújabb darabja, lapunkban pedig egy exkluzív beszámoló várja az érdeklődőket. Készülj, jön a Crysis Warhead!

Megjelent az augusztusi Guru!Megjelent az augusztusi Guru!

Játékfelhozatal

Sokáig bajban voltunk, mert csak nem akartak jönni a valamirevaló címek, végül persze a sors megkegyelmezett rajtunk, így tesztelhettük az idei olimpia tiszteletére hegesztett Beijing 2008-at, és nagy meglepetésünkre még időben beesett a FlatOut: Ultimate Carnage is, így ezzel is megterheltük a merevlemezeinket, a tapasztalatok pedig a lapban olvashatók.

Ezen felül itt van még az Europa Universalis III legújabb kiegészítője, az In Nomine, kifejezetten vérstratégáknak. Kalandvágyóknak egy igazi szőkét tálalunk, elérhető a So Blonde. Kötélidegzetűeknek itt a Tetris és a hagyományos puzzle keresztezéséből született Roogoo, mely nem mindennapi kihívás. Van még Wall-E is, de azt már most eláruljuk, hogyha már kis robot, akkor inkább a mozit válasszátok. Lesz még Samurai Warriors 2 a kelet szerelmeseinek, és megérkezett a kisebb csalódást okozó Sim City Társadalmak első kiegészítője is, az Utazások.

Ezen felül jelentkezünk a szokásos rovatainkkal, ismét itt a Futottak még, összeállítottuk az e havi Top 5 Classic válogatásunkat, ismét vannak magyarításokra fókuszáló tesztjeink: Penumbra: Black Plague, Blacksite, Mass Effect és Lost: Via Domus. Nem maradhatott ki a Gondolatébresztő és a Nosztalguru sem, érdekes témák várnak mindenkit.

Csemegének Stöki végigvette Will Wright munkásságát, hogy hova fejlődtek a játékai, és egy kis jövőelemzést is tartunk a zsenit illetően. Végül visszatért egy kicsit LEGO Indy, négy oldalon osztunk meg tippeket-trükköket a kalandjaival kapcsolatban.

Megjelent az augusztusi Guru!Megjelent az augusztusi Guru!Megjelent az augusztusi Guru!

Konzol

A nextgen masinák játékai között kiemelendő a Battlefield: Bad Company, Chris és Grath új szerelme. Mellette olvashatjátok még a Top Spin 3, a Final Fantasy Tactics 2, a Super Smash Brothers Brawl tesztjeit és tiszteletét teszi a borzadályos Hellboy – Science of Evil is, valamint teszteltük a Guitar Hero Nintendo DS-es változatát. On Tour - lehengerlő!

Ezen felül minden a szokásos: hardverrovat, mentőövek, három oldal levelezés, külvilág és nyeremények. Jó szórakozást mindenkinek!