Elindulásakor érte kritika az Overwatch League-t, mert női versenyzők vagy női liga egyáltalán nem volt tervbe véve, ami felettébb különösen fest egy színes karaktereket felvonultató esport rendezvény esetében. Ez a helyzet most megváltozhat, lévén Kim ’Geguri’ Se-Yeon egy stream során elhintette, hogy csatlakozik a ligához, saját állítása szerint egy külföldi csapathoz, sőt, még válogathat is közöttük.

Egyelőre hivatalos bejelentés híján még kérdéses, hogy melyikhez, de a jelenlegi konszenzus szerint a New York Excelsior felhozatalát erősíti majd. A csapat egyébként csupa koreai versenyzőből áll, így a nyelvi akadályok nem jelenthetnek problémát. Várhatóan nem egyből az élcsapatba kerül, hanem a Contenders League alatt bizonyíthatja rátermettségét, és innen léphet feljebb.

Ha nem vagy járatos a ligában, vagy a játékos neve ismeretlen, akkor eláruljuk: ő volt az, akit tavaly megvádoltak csalással, pedig csak egyszerűen brutálisan jól játszik Zarya mainként, és ezt élő adásban is bizonyította.

overwatch-geguri.jpg