Lucas „Mendokusaii” Kakansson a Houston Outlwas DPS játékosa, aki mindössze 19 éves, de már így is ott játszik a hatalmas népszeróségnek örvendő Overwatch League-ben. A fiatal svéd tehetség azonban sokat kockáztatott, hogy ott lehessen, ahol: mint kiderült, apja kiíratta az iskolából, hogy teljes mértékben a játékra és a gyakorlásra tudjon koncentrálni. Eredetileg csak egy évet halasztott volna, ami még nem is számít olyan rendkívüli dolognak Svédországban, azonban végül nem fejezte be a tanulmányait.

Mendokusaii saját elmondása szerint sosem volt túl sikeres az iskolában. Motiváció híján a jegyei rosszul alakultak, és a különféle sportok sem érdekelték. Amit viszont nem talált ebben a közegben, azt meglelte a kompetitív videojátékok világában, először a Counter-Strike-ban, később pedig az Overwatch-ban.

Miután apja belátta, hogy neki ez az életcélja, meghozta a saját döntését, és kiíratta Lucast az iskolából. A svéd fiatal pedig meghálálta a belé fektetett bizalmat, hiszen ma már az Overwatch League egyik csapatának kezdő embere.

overwatch-league-home-schooled.jpg