• Megújul a PC Guru Tesztelj Velünk! pályázata
  • Innentől kezdve egy-egy pályázatra három hónapig várjuk az anyagokat
  • Valamint játékok mellett filmekről, sorozatokról is lehet kritikát írni

A PC Guru Tesztelt Velünk! pályázata már hosszú ideje fut az oldalon, most viszont úgy éreztük, ideje kicsit megváltoztatni, megújítani a feladatkiírást. Az első és talán legfontosabb változás a határidőket illeti: a pályázat innentől kezdve nem havonta, hanem negyedévente kerül kiírásra, azaz a szokásos egy hónap helyett három hónap áll majd rendelkezésetekre a cikkek, tesztek megírására.

A másik változtatás a tesztek témáját érinti. Eddig csak játékokról írt anyagokat állt módunkban fogadni, azonban ezen is bővíteni szeretnénk a jövőben, úgyhogy innentől kezdve nagy szeretettel és érdeklődéssel várjuk a filmekről, sorozatokról írt kritikáitokat is. A legjobb írások természetesen továbbra is felkerülnek a PC Guru Online oldalára, valamint, mivel a pályázat egyben tehetségkutató is, előfordulhat, hogy valaki a magazin cikkírói közé is bekerül. Ne feledjétek, a 2009-es pályázók közül került ki JohnBart, míg 2012-ben Mahmud, 2013-ban Lor, 2014-ben Dan, 2016-ban bodak, 2017-ben pedig SteelSaint csatlakozott ilyen módon a PC Guru íróinak táborához.

Fontos még kiemelni, hogy a változtatások már ebben a hónapban érvénybe lépnek, azaz a júliusban kezdődő Tesztelt Velünk! pályázat eredményhirdetése már szeptember végén várható, valamint ide már a játéktesztek mellett a filmekről és sorozatok írt kritikáitokat is nagy szeretettel várjuk.

tesztelj-velunk-01.jpg