• Az új Nolan-film címe Tenet lesz
  • A műfaja kémes akció-thriller
  • A stáb kapcsán is friss részletek derültek ki

Továbbra is óriási a titkolózás Christopher Nolan új filmje kapcsán, az elmúlt hetekben azonban a Warner elkezdte szépen lassan csepegtetni az első infókat - most további tudnivalókkal tudunk szolgálni.

megvan-a-cime-christopher-nolan-uj-filmjenek.jpg

A legfontosabb, hogy a film címe Tenet lesz, mint ahogy az is kiderült, hogy egy kémes akció-thrillerre számíthatunk. A színészek kapcsán is többet tudni immáron: John David Washington (Csuklyások), Robert Pattinson (Jólét) és Elizabeth Debicki (Nyughatatlan özvegyek) mellett Aaron Taylor-Johnson (Éjszakai ragadozók), Clémence Poésy (Harry Potter-sorozat), Kenneth Branagh (Gyilkosság az Orient expresszen) és a Nolan állandó kabalájának számító Michael Caine is szerepelni fog a filmben, melyet most májusban kezdtek el forgatni, hét különböző országban.

Érdekesség, hogy Nolan két fontos állandó "partneréről" is kénytelen volt lemondani ezúttal. A Tökéletes trükk óta ez lesz az első filmje, aminek nem Hans Zimmer szerzi majd a zenéjét, hanem az Oscar-díjas Ludwig Göransson (Fekete párduc), Lee Smith vágó pedig hat közös film után marad távol, a helyére Jennifer Lame (Örökség) "ugrik be".

A Tenet bemutatója 2020. július 17-re lett kitűzve.