• Várhatóan 2021 elején érkezik az új Test Drive-játék
  • A PS5 és az Xbox Series X a két célplatform

A teljesen biztos, hogy készül az új Test Drive-játék, hiszen a jogokat birtokló Nacon korábban elárulta, hogy a Kylotonn Racing csapata már dolgozik a széria visszatérésén. Hogy pontosan mi lesz a címe, az viszont már kevésbé egyértelmű, mert bár kezdetben a Test Drive Unlimited 3-ról volt szó, azóta felmerült a Test Drive: Solar Crown név is.

megvan-a-test-drive-unlimited-3-megjelenesi-datuma-es-platformjai.jpg

Az új rész pontos címe továbbra sem ismert, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a bejelentés már közel van, a kiadó weboldalán látható tervezetben ugyanis egyértelmű helye van a játéknak. A mostani üzleti évre (2020. április - 2021. március) négy versenyjátékkal készül a Nacon: ezek a TT Isle of Man 2 Switch-verziója, egy meg nem nevezett játék a mostani és a következő generációs platformokra (ez a már bejelentett WRC 9 lesz), a Monster Truck Championship, illetve még egy titkos projekt, ami mellett csak a PS5 és az Xbox Series X szerepel platformmegjelölésként.

Az eddigi jelek alapján szinte biztosra vehető, hogy ez az új Test Drive-játék lesz, amely tehát csak a következő generációs konzolokra készül (legalábbis első körben), és úgy tűnik, hogy az üzleti év végén, várhatóan 2021 elején fog megjelenni. Most már tényleg csak a hivatalos bejelentés hiányzik, melyre jó eséllyel heteken belül sor kerülhet.