• Bejelentették a WRC 9-et
  • Szeptember 3-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • PS5-, Xbox Series X- és Switch-verziók is készülnek

A Kylotonn Racing immáron évek óta megbízhatóan - és egyre magasabb minőségben - szállítja a hivatalos játékokat a rali-világbajnokság alapján, most pedig kiderült, hogy idén is megkapjuk a jól megérdemelt WRC-adagunkat, érkezik ugyanis a WRC 9.

Az idei rész a tartalom és a kidolgozás terén is fejlődni fog: a fizika például még tovább javul, különös tekintettel a felfüggesztés és a fékek működésének, illetve a terhelésváltás szimulálására. De bekerül a játékba a versenynaptárba idén visszatérő három nagy múltú helyszín, Kenya, Japán és Új-Zéland is, valamint két meg nevezett rali is teljesen megújul.

A WRC, WRC 2, WRC 3 és Junior WRC kategóriákban több mint 50 hivatalos csapat közül választhatunk majd, melyek kapcsán a menedzselési feladatok még mélyebbek lesznek, mint eddig, emellett 15 történelmi WRC-járgány is bekerül a játékba.

A WRC 9 szeptember 3-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re (utóbbira Epic Games Store-exkluzívként), de készülnek a következő generációs verziók is PS5-re és Xbox Series X-re, illetve a Switch-tulajok is kapnak majd a ralis játékból - ezen verziók megjelenési dátuma azonban egyelőre még nem ismert.

Támogasd te is a PC Gurut!