Ahogy arról korábban már többször is olvashattatok, az ország legnagyobb megyei e-sport tornáján, a Megyék Csatáján hírességek is szerephez jutnak, hiszen mindegyik régiót egy-egy sztár fogja képviseli a versenyen. Mindezt pedig nemcsak képletesen teszik, hiszek ők is kipróbálták tudásukat League of Legendsben és FIFA-ban.

megyek-csataja-megyei-hiresseg.jpg

Az északi megyéket Aradi Balázs, Szorcsik Viki, Sass Dani, Demeter Alexandra és Törős Balázs képviselték, akik Berki Krisztián vezetésével csaptak össze a déliekkel. Az ő kapitányuk Jakabos Zsuzsi volt, aki mögött Liszkai Márk, Szvoboda Bence, Kobács Helga, Kenderesi Tamás és Kiss Imi sorakoztak fel. A keleti megyék vezetője Majka volt, aki mellett Kőváry Anett, Muri Enikő, Szepesi Tibi, Baji Balázs és Debreczeni Dóra harcoltak, méghozzá a Horváth Tomi által vezényelt nyugatiakkal, akik Deego, Meggyes Dávid, Illés Fanni, Eckü és Diaz voltak.

A sztárfutamot a felsorolt hírességek közösségi médiás felületein nézhetitek majd meg ma estétől. A valódi küzdelem pedig csak ezután kezdődik, hiszen több mint 2500 játékos nevezett az országos versenysorozatra, melynek League of Legends selejtezőin már túl vagyunk, a FIFA 21 kvalifikációra pedig még a jövő hét végéig lehet nevezni. Jelentkezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol minden egyéb fontos információt megtaláltok.