Meleg románc a Star Wars: The Old Republicban

Tavasszal jelenik meg a Star Wars: The Old Republic első nagyszabású DLC-je, a Rise of the Hutt Cartel, melyben a Huttok felemelkedésének és megerősödésének lehetünk szemtanúi. A játékról már korábban beszámoltunk, most azonban Jeff Hickman producer új információkkal szolgált a kiegészítőről.

Ahogy a legtöbb mai BioWare-játékban (Mass Effect, Dragon Age), úgy az SWTOR-ban is megjelenik az azonos neműek románcának lehetősége, valószínűleg az első ilyen jellegű utalásként a Star Wars univerzumban. Jeff elnézést kért, amiért ilyen sokáig tartott a meleg szerelem implementálása, de mentségére szóljon, hogy az F2P-átállás rengeteg erőforrást elvont a csapattól.

Az 50. szint felett sem fogunk unatkozni többet, hisz kapunk új PvP-zónákat, küldetéseket, flashpointokat, és persze a társainkkal is közelebbi kapcsolatba kerülhetünk -- de erről úgy gondolom már épp elég szó esett.

Ami a nyílt World PvP-t illeti, Jeff elárulta, hogy egyelőre nem lesz ilyesmi, de kísérleteznek az ötlettel, szóval a játék jövője folyamán esélyes, hogy egész bolygók csaphatnak majd össze egymással.

A Rise of the Hutt Cartel tavasszal fog megjelenni.