• DLC-t kap a játék
  • Jövő héten érkezik
  • Teljesen ingyenes lesz

Nyugalom helyett lovecrafti rémségek egy szigeten? Nos, talán nem egészen ilyen spirituális kiruccanást tervezett a főhős Jess Briars (akit a The Quarry-ből ismert Siobhan Williams alakít), amikor úgy döntött, hogy részt vesz a Prismic Science spirituális elvonulásán. Ahhoz, hogy életben maradjon, Jessnek ki kell használnia mindent, ami a keze ügyébe kerül: craftolnia és gazdálkodnia kell az erőforrásokkal, sőt, hozzá kell férjen saját természetfeletti képességeihez, amelyekkel felveheti a harcot a Homály (The Gloom) ellen.

A Brass Token kozmikus horror-kalandjátékának, a The Chant-nak a rajongói jövő héten egy ingyenes DLC-t kapnak a The Gloom Below formájában. A szeptember 12-én PC-re és konzolokra megjelenő új DLC a Glory Island borzalmaiból való menekülés után játszódik. Az új történet mellett a The Gloom Below bővítmény egyedi képességeket, új fegyvereket és néhány új ellenfelet is hoz magával. A The Chant már elérhető PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, a DLC pedig mindenki számára ingyenes lesz!

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.