• Igényes gyűjtőit kap a játék
  • 100 dolcsiba fáj
  • Viszont a játék nem jár hozzá

A Diablo 4 Limited Collector's Box immár előrendelhető, csakhogy valami fontos éppenséggel hiányzik belőle. Az új, limitált kiadású Diablo 4 gyűjtőcsomag momentán nem tartalmazza magát a játékot. Az érdeklődők a Diablo 4 Limited Collector's Boxot a Blizzard Gear Store-on előrendelhetik 96,66 dollárért. A gyönyörű doboz mindössze 50. 000 példányban készült, és igazán szép fizikai gyűjtői tárgyakat tartalmaz: helyet kapott benne egy Diablo 4-témájú egérpad, egy szövet térkép a Szentélyről, egy kitűző a Horadrimokról, a játék művészeti könyve, valamint két 18,54" x 10,79" méretű matt képzőművészeti nyomat (egy Lilithről és Inariusról, egy pedig a Pokolról).

De 100 dollárt költeni anélkül, hogy ténylegesen megkapnánk a játékot, sok játékos számára abszurdnak tűnik. Sokan csodálkoznak azon, hogy a Blizzard miért nem tette bele a Diablo 4 elővásárlási opcióját a Collector's Boxba, legalább kód formájában. Maga a játék egyébként Standard, Digital Deluxe és Ultimate kiadásban is elérhető lesz, egyelőre kizárólag digitálisan. A Diablo 4 2023. június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.