Szeptember 17-én, vagyis jövő hét kedden jelenik meg a Metro: Last Light harmadik letölthető tartalma. Ez a Developer Pack nevet kapta, s amolyan játszótérként szolgál a megfáradt Rangerek számára: lesz lőtér, múzeum, MI aréna és egy extra küldetés.

A lőtéren korlátozás nélkül letesztelhetünk minden fegyvert és azok kiegészítőit, sőt a célzásunkat is próbára tehetjük a kihívásokkal. Ha ezzel végeztünk, az MI arénában egyénileg összeállított emberekből és mutánsokból álló csapatokat ereszthetünk egymásnak, de akár itt is teljesíthetünk különböző próbákat, majd lazításképpen a múzeumban alaposan szemügyre vehetjük valamennyi barátságos és ellenséges karaktermodellt.

A bónuszküldetés a The Spider’s Nest nevet kapta, s ebben az a feladatunk, hogy élve kerüljünk ki a pókoktól hemzsegő katakombákból, de úgy, hogy csak egy öngyújtó, egy fáklya és egy lángszóró van a birtokunkban.

A Metro: Last Light Developer Pack DLC 4 euróba kerül, de mivel része a Season Pass csomagnak, aki már megvette a bérletet, az automatikusan letöltheti további fizetés nélkül. A későbbiekben még egy DLC fog megjelenni Chronicles Pack néven.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!