• Két többjátékos módja is lesz a Middle-earth: Shadow of Warnak
  • Az egyik a Shadow of Mordorból átvett Vendetta
  • A másik a Social Conquest
  • Ebben erődöket védhetünk illetve foglalhatunk el
  • A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg

Egyre csak közeledik a Middle-earth: Shadow of War októberi megjelenése, ami azt is jelenti, hogy egyre többet tudhatunk meg a játékról. Legutóbb például az derült ki, hogy valódi pénzért cserébe gyorsabban fejlődhetünk, most pedig a többjátékos módról tudhattunk meg egyet s mást. Egész pontosan azt, hogy hány és milyen játékmód lesz.

Először is kezdjük az újdonsággal, a Social Conquest móddal, ami leginkább a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Forward Operating Base misszióira hajaz. Miután elfoglaltunk az egyszemélyes kampány során egy erődöt az orkoktól, azt saját szánk íze szerint alakíthatjuk át. Kinevezhetjük parancsnokainkat és kapitányainkat saját ork hadseregünk élére, sőt még fel is fejleszthetjük az erődöt, hogy minél nehezebb legyen elfoglalni.

Na de ki foglalhatja el? Persze, hogy más játékosok! Amint elkészültünk az erőddel, megoszthatjuk online, ami nem csak annyit jelent, hogy mások gyönyörködhetnek benne, hanem meg is támadhatják. Természetesen mi szintén megostromolhatjuk mások erődítményét.

A Social Conquestnek két változata lesz, az egyikben baráti összecsapások vannak, azaz ebben csak ideiglenesen veszítjük el seregünket, a másik változatban viszont már versenyezhetünk a ranglista legfelső helyéért, ebben a mérkőzésben viszont orkjaink végleg elhullnak. Mindkét esetben a győzelemért loot boxokat és háborús zsákmányt kapunk.

A második játékmód ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Middle-earth: Shadow of Mordor többjátékos módjával, a Vendetta ugyanis onnan származik. Ebben megbosszulhatjuk a kalandok során megölt barátainkat. A müka viszont komplikáltabb lesz, mint az első részben, ugyanis a Shadow of Warban részfeladatokat is teljesítenünk kell, hogy előcsalogassuk a kománk gyilkosát. A jutalmunk szintén loot lesz, amiből elhalálozott barátunk is részesülhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!