• A Middle-earth: Shadow of Warban valós pénzt is költhetünk.
  • Így gyorsíthatjuk fel a fejlődésünket.
  • Az igazi valutáért kínált tárgyakat/eszközöket a játék fizetőeszközeivel is megvásárolhatjuk.

A játék valódi pénzzel működő piacán, a Marketen zsákmányt tartalmazó ládákat (Loot Chests) és több tapasztalati pontot garantáló „serkenetőket” (XP Boosts) is vásárolhatunk. Az említett ládák változó ritkaságú fegyvereket és páncélokat rejthetnek, valamit akár külön is megvásárolható XP Boost is lehetnek bennük, minek felhasználásával gyorsabban fejlődhet a főhősünk. A harmadik megvásárolható tárgy pedig a War Chest lesz.

A War Chest segítségével ork követőket, társakat szerezhetünk, hogy így építsünk ki egy erős sereget, valamint ez a láda az említett követők fejlesztésére, testre szabására is használható eszközöket is tartalmazhat. De akár az említett tárgyakat együtt is megvásárolhatjuk olcsóbban, egy csomagban (bundle). Az internet elérésére mindenképp szükség lesz a piac használatához. A jó hír viszont az, hogy nem csak valódi pénzzel fizethetünk ezekért.

A piacon tárgyakat aranyért vagy Mirianért vásárolhatunk. Miriant a játék felfedezése közben is találhatunk, vagy bizonyos orkok elpusztításakor is szerezhetünk. Aranyat pedig a játék fontosabb pontjain kaphatunk, valamint közösségi kihívások teljesítésekor. Sajnos ezekkel a módszerekkel nem lehet túlságosan sok aranyat szerezni: ha többre vágyunk, akkor valódi pénzért kell majd vásárolnunk. A Monolith szerint nem kell valódi pénzt költenünk, ha nem szeretnénk felgyorsítani a haladásunkat, mivel igazi pénz fizetése nélkül is minden megszerezhető lesz a játékban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!