GURU Extra A hírek popupjaA negyedik filmet is Paul W.S. Anderson rendezi, a főszereplő pedig ismét barátnője: Milla Jovovich. A dögös és karakteres színésznő azonban egyáltalán nem finomkodott és nem nyomott le olyan szokásos hollywoodi bullshitet, hogy „csak a rajongók kedvében akarunk járni”, „meg akarjuk őrizni a játékok szellemiségét”, meg hasonlók. Nem. Ő megmondta a nagytutit.

„Ez a film pénzt fog termelni. Mivel a harmadik film több bevételt hozott a konyhára, mint az azt megelőző, ezért úgy gondoljuk, hogy az emberek szívesen megnéznének még egyet, szóval megcsináljuk. Egyébként hozzáteszem azt is, hogy tengernyi rajongói levelet is kaptunk, illetve a filmstúdió részéről az a kérés, hogy forgassunk még egyet. Egyébként azért nem arról van szó, hogy elkiáltom magam Paulnak, hogy „Hé, szívem, dobjunk már össze még egy filmet, ha lehet még most azonnal, oké?!” Méregdrága film lesz, és ha a harmadik rész rossz bevételt hozott volna, akkor nem is csinálnánk meg.” — nyilatkozta Milla a Shocktillyoudrop.com nevű honlapnak.

És hogy mitől lesz olyan drága? Állítólag ez a rész teljesen 3D-s lesz (méghozzá egész végig, nemcsak az elején, mint a legújabb Harry Potter film) és Anderson alaposan utánajár majd az összes 3D-s filmnek, amely eddig készült, hogy milyen elemeket érdemes alkalmazni bennük. A 3D-s technikai részt egyébként ugyanazok készítik majd, mint akik az Avatarét is.

Mondjuk így, hogy teljesen 3D-s film lesz, azért kellemesebb a fekvése a leányzónak (legalább annyira, mint amilyen Millának lehet, hehe), meglátjuk, mi sül majd ki belőle...