• Ősszel érkezik PC-re a Planet Zoo
  • A Frontier új játékában egy állatkertet kell menedzselni
  • A videojáték-történelem legautentikusabb állatait ígérik

A 2013-as Zoo Tycoon óta többek között az űrben (Elite: Dangerous), vidámparkban (Planet Coaster) és őslényszigeten (Jurassic World Evolution) is tett már látogatást a Frontier Developments csapata, most pedig bejelentették legújabb játékukat, amivel visszatérnek az állatkertek világához: a Planet Zoo 2019 őszén érkezik, kizárólag PC-re.

minden-idok-legelethubb-allataival-jon-a-planet-zoo.jpg

Ahogy az a névből is sejthető, egy hatalmas állatkertet kell majd menedzselnünk, ahol egyszerre kell kezünkben tartunk mind a komplett parkot, mind pedig a legapróbb dolgokat. A fejlesztők "a videojáték-történelem legautentikusabb állatait" ígérik, melyek mindegyike "gondolkodó egyéniség" lesz, komplex igényekkel, és a környezetre is folyamatosan reagálni fognak.

"Ez egy olyan állatkert-menedzselős játék, amit már hosszú évek óta meg akartunk csinálni" - mondta Jonny Watts, a fejlesztőcsapat kreatív igazgatója. "Fogtunk mindent, amit a korábbi munkáinkból tanultunk, és a modern értékekre - a hihetetlen élethűségre, a sokrétű menedzselésre, a határtalan kreativitásra és a közösségi megosztásra - fókuszálva szeretnénk elkészíteni az eddigi legjobb szimulációs játékunkat."