Szine megírni is nehezemre esik ezt a hírt, annyira szürreális az egész, de essünk túl rajta! Szóval, a PornHub elárulta, hogy a "minecraft" az egyik legközkedveltebb keresőszó az oldalon. Igen, AZ a Minecraft, tudjátok, a kockajáték, amiért gyerekek millió rajonganak.

Talán kicsit túlontúl is.

A legnagyobb ingyenes felnőtt szórakoztatásra specializálódott weboldal témába vágó blogposztja szerint 2014 januárja óta nem kevesebb, mint 362 százalékkal nőtt a Minecraftra kerteső felhasználók száma -- ez felhasználók millióit jelenti.

"A keresőkifejezések nem azt mutatják, hogy milyen tartalmak találhatók az oldalon, hanem hogy a felhasználók mire vágynak" - írja a poszt, eszerint tehát a PornHub látoigatói (akik amúgy PlayStation-rajongók) kockalányok és kockasrácok kalandjait nézegetnék szívesen, a szokottól eltérő kardokkal és creepekkel.

Minecraft keresések aránynövekedése a PornHubon

Az oldal statisztikái szerint a Minecraftre keresők 85 százaléka 18-24 év közötti fiatal férfi -- de persze a nők is képviseltetik magukat egy szerény 15 százalékkal.

De persze nem csak a Minecraft népszerű videojátékos téma: a Halóra, a Falloutra, sőt PewDiePie-ra is sokan keresnek, hasonló céllal.