Mirror's Edge patchA novemberben konzolokra megjelent Mirror's Edge nem hozta az elvárt eladási adatokat, sőt a közönséget is megosztotta Faith tetőkön való ugrabugrája, de annyira nem lett rossz a játék, hiszen nem kapott lesújtó értékeléseket, de ahogy a mondás tartja: a puding próbája az evés, a lakmározás pedig már PC-n is kezdetét vette, hiszen ha minden igaz tegnap jelent meg a számítógépes átirat, amibe sajnos egy kisebb hiba csúszott, ugyanis a javított fizikáért felelős PhysX fagyogat, de aggodalomra semmi ok, mert már tölthető az első hibajavítás, ami a 1.01-es verziószámot kapta.

A témánál maradva meg kell még említenünk, hogy a játék első letölthető tartalma, a Time Trial DLC (erről bővebben a kapcsolódó hírben) január 29-én fog megjelenni. A konzolokra és PC-re is készülő csomagban mindössze 800 MS pont -- azaz 6,9 font fejében -- jó pár érdekes kinézetű pályán tesztelhetjük, milyen jó szabadfutók vagyunk.

Kiegészítés: Már úton van a magyar felirattal rendelkező PC-s verzió videotesztje, ahol kivesézzük az irányítást - többek között.

Mirror's Edge 1.01 patch