Robert Kirkman és David Alpert által alapított Skybound Entertainment nemrég jelentette be, hogy egy AAA kategóriás Invincible (Legyőzhetetlen) videojátékot akar készíteni, méghozzá - és akkor itt tessék megkapaszkodni - közösségi finanszírozás* keretében. Ehhez pedig már fejlesztőstúdiót is alapítottak, melyben olyan szakemberek dolgoznak, akik korábban az EA, az Activision Blizzard, vagy az AMZ Games stábját erősítették. Az egyelőre cím nélküli Invincible játék lesz az első, amit a 30+ fős csapat házon belül fejleszt majd.

"Nagyon örülünk, hogy elindíthatjuk ezt a közösségi finanszírozási kampányt a Republic-on, és szeretettel várjuk a rajongókat, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben az új vállalkozásunkban. A Skybound-nál fontosnak tartjuk a közönségünkkel való jelentőségteljes kapcsolódást, ez a kezdeményezés pedig nemcsak azt teszi lehetővé a rajongók számára, hogy még jobban belemerüljenek az Invincible világába, hanem azt is, hogy közvetlenül hozzájáruljanak a terjeszkedéséhez." - írta Alpert.

 

Annak, akit érdekel a dolog, irány a Republic, ahol további részleteket találhattok a kampányról. A minimum összeg, amivel támogathatjátok a fejlesztőket, 100 dollár (~37.000 Ft), jelen pillanatban pedig már több mint 445.000 dollár össze is gyűlt a projektre.

*Ha jól értelmeztük a leírást, akkor ez lényegében egyfajta befektetési lehetőség is, kíváncsian várjuk, mennyit sikerül majd így összegyűjteni, és mennyit látnak majd viszont a pénzükből azok, akik befektettek.