A Square Enix remekül alakította át a lopakodásra kihegyezett bérgyilkosos akciójátékát, a Hitmant körökre osztott, táblajáték-szerű nézőpontból szemlélhető stratégiai programmá a Hitman GO-val, mely elsőként mobileszközökre jelent meg, majd idén Definitive Edition formájában már PS4-re, PS Vitára, és PC-re is elérhetővé vált. A Square a Lara Croft GO-val talán még magasabbra tette a lécet, és szinte tökéletesre gyúrta a formulát, hiszen kedvenc sírrablónk kalandjai is remekül működtek az új szabályok szerint.

Az ekim nevű NeoGAF-felhasználó információ alapján azonban nem kizárt, hogy hamarosan azt is megtapasztalhatjuk, hogy a féktelen pusztításra kiképzett Rico Rodriguez, vagy éppen a biomechanikus testrészekkel felvértezett Adam Jensen miként birkózik meg az új műfajjal, ugyanis a CSC Domain Tools nevű cég lefoglalt öt domaint a Square Enix számára: a Just Cause GO-t, a Life is Strange GO-t, a Deus Ex GO-t, a Thief GO-t, és Tomb Raider GO-t.

Persze lehetséges, hogy a kiadó csupán óvintézkedésből döntött a fenti domainek birtokbavétele mellett, de valószínűbbnek tűnik, hogy inkább ezeket a sikercímeket is szeretné átültetni a jól működő formula alapján, hogy azután mobilokon, majd egyéb platformokon is megjelentesse őket. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.