GURU Extra A hírek popupjaAki már alig várja a Modern Warfare 2-t és most tervezi egy Xbox 360 megvásárlását, azt talán érdekelheti, hogy a Microsoft és az Activison hamarosan egy különleges konzolt ad majd ki "Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition" néven. Az egyik legsikeresebb FPS, a Call of Duty 4: Modern Warfare folytatásaként megjelenő Modern Warfare 2 adta az inspirációt a limitált kiadás elkészítéséhez, amely "minden bizonnyal megtestesíti a Call of Duty-sorozat rajongóinak legszebb álmait is" -- legalábbis a kiadott Microsoft sajtóközlemény szerint.

A konzol a Modern Warfare 2 2009 november 10-i megjelenését követően, november 13-tól kerül a hazai boltok polcaira 99.999 forintos ajánlott fogyasztói áron. Aki hajlandó ennyit fizetni érte, annak ez a speciális ajánlat Magyarországon csak az 576Kbyte szaküzleteiben lesz elérhető. A csomag tartalmazza az exkluzív festéssel díszített Xbox 360 konzolt, 250 GB-os merevlemezzel és két Xbox 360 vezeték nélküli kontrollerrel kiegészítve, valamint a Modern Warfare 2 egy példányát.

A "Limited Edition" konzol egy exkluzív rendezvényen került bemutatásra Los Angelesben, ahol a résztvevők első ízben próbálhatják ki a játék multiplayer módját. "Nagyon izgalmas, hogy egy, a Modern Warfare 2 által ihletett különleges konzollal járhatunk a rajongók kedvében. Megtisztelő a lehetőség, hogy ilyen közeli munkakapcsolatba kerülhettünk az Infinity Ward fejlesztőinek tehetséges csapatával és egy olyan konzolt vezethetünk be a piacra, amely új standardot jelent majd a konzolok világában. A rajongóknak már járt egy ilyen konzol, amely 250 GB-os merevlemezével várja a közeljövőben érkező letölthető tartalmak sokaságát, mint például az első két Modern Warfare 2 add-ont (kiegészítőt), amelyek először Xbox LIVE-on lesznek elérhetők." -- nyilatkozta a bejelentéssel kapcsolatban David Gosen, a Microsoft Xbox 360 EMEA régiójának alelnöke.

A speciális kiadású konzolról egy kép is készült, melyet itt láthattok. Érdekes kérdés, hogy a leendő Xbox 360 vásárlók hajlandóak lesznek-e Magyarországon ennyit perkálni ezért a verzióért, amikor pont most ment lejjebb az Elite ára. A Call of Duty 4 rajongói talán igen, különösen ha megnézzük a tényleg ízlésesen kidolgozott új konzolt. CoD 4/Modern Warfare 2 fanatikusok és leendő Xbox 360 vásárlók, ti beruháznátok ilyenre?