Manapság már nem tud igazán meglepetésekkel szolgálni egy játék gyűjtői kiadása, hiszen láttunk mi már mindent, ám van úgy, hogy a kiadók mégis meglepnek minket. Ilyen például az Eidos, amely egy fém Batman bumerángot csomagol az Arkham Asylum mellé, de ez eltörpül amellett, amit az Activision pakolt a Modern Warfare 2 limitált kiadásába — de haladjunk inkább szépen sorjában!

A játékból három verzió készült, melyek közül a fapados kiadás a megszokott hatvan dollárba fog kerülni, és nem tartalmaz semmi extrát, ezt követi a drágább, fémdobozos verzió, amiben már egy képeskönyvet is találnunk, végül pedig az igazi nagyágyú, a Prestige Edition, amit telepakoltak minden földi jóval; fémdobozos játék, képeskönyv, egy token, amivel letölthető az első Call of Duty, „Soap” MacTavish feje, és végül a legérdekesebb: egy működő éjjellátó szemüveg.

Sajnos az nem derült ki, hogy a csomag mennyibe kerül, de lefogadom, hogy piszkosul drága lesz, valószínűleg a 100 dollár vagy az afeletti árkategóriát célozza meg.