Az Infinity Ward egészen szeptemberig, havi lebontásban fogja frissíteni a Modern Warfare 3-at új multiplayer pályákkal, módokkal és kooperatív küldetésekkel, azonban a dolog szépséghibája, hogy a Microsofttal kötött szerződés értelmében először csak Xbox 360-ra jelennek meg a tartalmak, azon belül pedig a Call of Duty Elite előfizetők elsőbbséget élveznek, így a platform többi játékosának, valamint a PC- és PlayStation 3 tulajoknak sokat kell várnia a DLC-kre.

A Sony konzoljára például még csak most jelentek meg a januári pályák, PC-re pedig még a kanyarban sincsenek, Xboxon azonban már hamarosan jön egy csomag, ami tartalmazza az eddig megjelent DLC-ket. A Content Collection névre keresztelt pakkban a Liberation, a Piazza, az Overwatch és a Black Box multiplayer pályák, illetve két Spec Ops-küldetés kapott helyet.

A bevett taktikához híven az egyelőre ár nélküli Content Collection az Elite előfizetők számára hamarabb, már március 13-án elérhető lesz, míg azon játékosoknak, akik PlayStation 3-at vagy PC-t használnak, várniuk kell nagyjából egy hónapot.