• A Monster Hunter: World harmadik bétája január 19-től január 22-ig tart
  • Összesen 4 küldetést és 14 fegyvertípust próbálhatunk ki
  • A részvételért pedig jutalmat ígér a Capcom

Mint azt bő egy hete megírtuk, újabb bétát kap a Monster Hunter: World. A próbakör nálunk január 19-én, hajnali 3-kor kezdődik, és egészen január 22-én hajnali 3-ig tart. Az esemény ideje alatt összesen négy küldetést próbálhatunk majd ki, akár egyedül, akár társakkal, de rendelkezésünkre áll majd egy gyakorlótér is, hogy kipróbálhassuk a 14 különböző fegyvertípust. 

Ami a többjátékos módot illeti, itt a világ minden tájáról kaphatunk magunk mellé társakat. A béta során sajnos még nem tudjuk majd meghívni a barátainkat, nem csatlakozhatunk egy már elkezdett küldetéshez és nem is rakhatunk ki senkit a csapatunkból misszió közben, de nyelvi szűrőket beállíthatunk, mikor játékostársak után nézünk a neten.

Nem csak a küldetéseket és a fegyvereket próbálhatjuk ki azonban, ha nekivágunk a bétának, hanem különféle ajándékokkal is gazdagodhatunk. A Capcom egy arcfestést ajánlott fel azoknak, akik legalább egy küldetést végigvisznek, míg akik mind a néggyel boldogulnak, azok egy teljes tárgykészletet kapnak, benne mindenféle hasznos felszereléssel.