• Újabb crossover lesz a Monster Hunter: World és a Horizon: Zero Dawn között
  • Az Iceborne kiegészítőben indul majd el a Frozen Wilds esemény
  • Ami PS4-exkluzív lesz

A Capcom nemrégiben jelentette be, hogy együttműködve a Guerilla Gamesszel újra elhozzák a Horizon: Zero Dawn hősnőjét, Aloy-t a Monster Hunter: Worldben. A robotok vadásza az Iceborn kiegészítőben tűnik majd fel a Frozen Wilds event keretében.

Ha a név ismerősen cseng, az nem a véletlen műve, a The Frozen Wilds címet viselte a Horizon kiegészítője is, amiben Aloy-nak – akárcsak az Iceborne-ban – egy fagyos vidékre kellett ellátogatnia. Ráadásul számíthatunk arra, hogy nem csak a „vöröske” kinézetét kapjuk meg, de néhány fegyverét, esetleg képességét is.

Egyetlen hátulütője van a dolognak: akárcsak a korábbi Horizon: Zero Dawn esemény, úgy a Frozen Wilds is csak PS4-en lesz elérhető, semelyik más platformon nem élvezhetjük a crossovert, hiába jelent meg a Monster Hunter: World PC-re és Xbox One-ra is. Sőt egyelőre azt sem tudni, mikor érkezik meg Aloy a játékba.

Az Iceborne szeptember 6-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig 2020 januárjában jön ki, és ez lesz a Monster Hunter: World egyetlen sztori központú DLC-je.