• Már 10 millió eladott példány fölött jár a Horizon: Zero Dawn
  • És lehet, hogy a folytatást is készítik a Guerilla Games stúdiójában
  • Legalábbis erre utalt a játék egyik szinkronszínésze a Star Wars Celebration rendezvényen

A Horizon: Zero Dawn alighanem a PS4 exkluzív címek egyik legérdekesebb darabja. Hiszen egy egyedi és izgalmas háttérvilággal megtámogatott, teljesen új IP-ről beszélünk, mely sikeresen belopta magát a játékosok és a kritikusok szívébe egyaránt. Tekintve, hogy március elején már több mint 10 millió példánynál tartottak az eladások, adja magát a kérdés: vajon kapunk majd folytatást? A játék egyik szinkronszínészének az elszólása alapján erre minden esély megvan.

Janina Gavankar, aki a játékban Tatai hangját adja, ugyanis nemrég felbukkant a Star Wars Celebration rendezvényen (Gavankar a Star Wars Battlefront 2-ben Iden Versiót szólaltatja meg, ezért hívták el), ahol egy rajongóval is szóba elegyedett. A rövid beszélgetés során természetesen az is szóba került, hogy milyen remek játék a Horizon: Zero Dawn, mire a színésznő azt válaszolta, hogy várjon csak, amíg a folytatást meglátja. Az eset egy rövid ideig Twitch-en is visszanézhető volt, azonban onnan mostanra már letörölték a videót.

Fontos leszögezni, hogy mindez nem számít hivatalos bejelentésnek, így érdemes fenntartásokkal kezelni, már csak azért is, mert a Guerilla Games csapata most épp egy multis lövöldén dolgozik, legalábbis a legfrissebb álláshirdetései alapján.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!