Az Esport1 oldalát böngészve számos módon gyűjthettek E1 pontokat (cikkek olvasásával, kommenteléssel, emojik használatával, szavazással, közvetítés nézésével, illetve EsportGuru és heti küldetések teljesítésével), ezeket pedig nyereményszelvényekre költhetitek, melyekkel értékes ajándékok lehetnek a tiétek. Sőt: egy PS4-es Mortal Kombat 11-re most alig pár kattintással benevezhettek!

A feladat egy egyszerű küldetés teljesítése, melyet regisztrációt követően tudsz megtenni, ha pedig ezzel megvagy, akkor már be is kerültél a kalapba – ezt egészen szeptember 10-ig van időd megtenni.

Akad itt más nyeremény is: két napotok van még nevezni a Life is Strange 2 konzolos verzióira. Ehhez előbb ki kell váltanotok a szelvényeteket az Esport1 Piacon 200 E1 pontért (PS4, Xbox One), majd azt a kódbeváltás oldalon leadva (PS4, Xbox One) bedobhatjátok a neveteket a kalapba.

Augusztus 31-ig tart a Doom Eternal nyereményjáték, ahol egy kitűző- és matricacsomag keresi a gazdáját, melyhez 100 E1 Pontért tudtok szelvényt vásárolni, jelentkezni pedig ezen az oldalon tudtok a sorsolásra.

Egy-egy játékra természetesen több szelvénnyel is be lehet szállni, ezzel növelve az esélyt, aki azonban inkább biztosra menne, az szorgalmas gyűjtögetéssel garantált ajándékokra (Code Vein, Rage 2) is lecsaphat.